© Retecbo b.v.  Maart 2019  De Scheper 315, 5688HP, Oirschot, 0499-327392, info (at) retecbo.nl

Home Over ons Producten Contact Disclaimer Voorwaarden

OVER ONS


PROBLEMEN OP HET GEBIED VAN ZITTEN EN ONDERSTEUNING.


BEL

RETECBO B.V.

Retecbo is voortgekomen uit een samenwerkingsverband tussen bedrijven die al vele jaren actief zijn in de revalidatie techniek.


Retecbo beschikt over kennis en ervaring op het gebied van zitten, mobiliteit, ontwikkelen en produceren van onderdelen, aanpassingen en complete producten voor de revalidatie techniek. Vanuit deze achtergrond heeft de firma zich ten doel gesteld producten te ontwikkelen en op de markt te brengen die een raakvlak hebben met de revalidatie techniek.


Een belangrijk standpunt bij de productie en de ontwikkeling is het streven betere producten te maken die gelijkertijd  innoverend zijn.


Tevens staat Retecbo open om kennis uit te wisselen en om mee te denken over vragen, wensen en mogelijke verbeteringen op de arbeidsvloer in relatie tot de revalidatie techniek.

Een voorbeeld hiervan is de HKS1 stoel.


Tevens beschikken we in de individueelbouw over een actief/passiefstoel en produceren we o.a. stabiele, wegklapbare hoofdsteunhouders en cristasteunen welke in specifieke situaties bijdragen aan ongekend (zit) resultaat.  


Retecbo maakt diverse aanpassingen, zoals biomechanische rugverstellingen, aangepast beensteunen, werkblad aanpassingen, enz.